Japans vertaalbureau

Japan behoort tot de G8 van machtigste industrielanden van de wereld. Het Japans (日本語, Nihongo) wordt gesproken door ongeveer 127 miljoen mensen. Sinds 2005 klimt Japan stilaan uit een zware economische crisis. Wilt u zaken doen met Japan, dan is het uiterst belangrijk te communiceren in vlekkeloos Japans.

De beste Japanse vertalers om uw zaken te doen groeien

Elke onderneming die zich in Japan wil positioneren doet dat in het Japan. Het belang van overtuigende Japanse vertalingen is duidelijk. ElaN Languages kan u hierbij helpen. De combinatie van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde native Japanse vertalers en onze inhouse native revisoren maken van ElaN het meest performante Japans vertaalbureau.

Betrouwbare native vertalers

Enkel professionele vertalers die naar hun moedertaal vertalen komen in aanmerking om uw teksten naar het Japans te vertalen. Zij leven in het land van uw doelgroep en vertalen enkel teksten in hun domein.

Beloofd is beloofd

Honderden bedrijven vertrouwen hun Japanse vertalingen toe aan ElaN. Wij leveren uw vertaalde documenten wanneer u het wilt, op tijd en tegen het afgesproken tarief. Geen verrassingen !

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten via +32 (0)11 43 47 64 of via e-mail. Zij helpen u meteen.