Medische vertalingen

De voorbije 20 jaren is ElaN Languages uitgegroeid tot een betrouwbare en strategische vertaalpartner van medische en farmaceutische ondernemingen.

Kwaliteit

ElaN Languages is het eerste vertaalbureau dat de EN15038-norm voor vertaaldiensten heeft behaald. Bovendien zijn medische vertalingen specialistenwerk. Iedere komma telt. Onze dokters/vertalers zetten uw tekst dan ook met chirurgische precisie om in een andere taal. ElaN levert gratis een Translation Compliance Form (TFC) voor elke vertaling over klinisch onderzoek. Back-translations vormen uiteraard geen hindernis.

Vertrouwelijk

Vertrouwelijkheid is essentieel. Al onze medewerkers tekenen een vertrouwelijkheidsclausule (NDA). Wij tekenen graag een apart contract met uw bedrijf.

Expertise

Onze klanten zijn internationale farmaceutische ondernemingen, CRO’s, producenten van medische hulpmiddelen, ziekenhuizen, medische uitgeverijen, verzekeringsmaatschappijen, enz.

ElaN vertaalt elk type document.

Enkele voorbeelden:

  • regulatory affairs (SmPC, SPC, NDA, ANDA, SOP,…)
  • clinical trials (ICF, studieprotocollen, CSF, ziekenhuisconventies,…)
  • registratie (EMEA, MedRa, Standard Terms, FDA,…)
  • opleidingsmanuals voor medische vertegenwoordigers
  • bijsluiters algemene teksten (dissertaties, rapporten, artikels,…)
  • promotiemateriaal (website, brochure, modelbrieven, congres, symposium,…)

Test

De proef op de som nemen? Daag ons uit! ElaN biedt uw bedrijf een gratis proefvertaling van 300 woorden. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag voort.