Spaans vertaalbureau

Wereldwijd zijn er meer dan 400 miljoen mensen die het Spaans als moedertaal hebben. Economisch startte Spanje in de jaren ’80 met een inhaalbeweging. Volgens de Wereldbank is Spanje momenteel de achtste economie van de wereld. Wilt u zaken doen met Spanje of een ander Spaanssprekend gebied, dan is het uiterst belangrijk te communiceren in vlekkeloos Spaans.

De beste Spaanse vertalers om uw zaken te doen groeien

Elke onderneming die zich in Spanje of grote delen van Latijns-Amerika (Ibero-América) wil positioneren doet dat in het Spaans. Het belang van overtuigende Spaanse vertalingen is duidelijk. ElaN Languages kan u hierbij helpen. De combinatie van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde native Spaanse vertalers en onze inhouse native revisoren maken van ElaN het meest performante Spaans vertaalbureau.

Betrouwbare native vertalers

Enkel professionele vertalers die naar hun moedertaal vertalen komen in aanmerking om uw teksten naar het Spaans te vertalen. Zij leven in het land van uw doelgroep en vertalen enkel teksten in hun domein.

Wij houden rekening met de subtiele verschillen in het Spaans dat gebruikt wordt in de verschillende landen. Daarom vertalen bijvoorbeeld Spaans vertalers enkel teksten voor een Spaans publiek, Argentijnen voor een Argentijns en Mexicaanse vertalers voor een Mexicaanse doelgroep.

Lees meer over onze overtuigende vertalingen op onze nieuwe website.

Beloofd is beloofd

Honderden bedrijven vertrouwen hun Spaanse vertalingen toe aan ElaN. Wij leveren uw vertaalde documenten wanneer u het wilt, op tijd en tegen het afgesproken tarief. Geen verrassingen !

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten via +32 (0)11 43 47 64 of via customerservice@elanlanguages.com. Zij geven u graag advies. ElaN biedt vertalingen aan van en naar alle Latijns-Amerikaanse talen, maar ook naar Spaanse taalvarianten zoals bijvoorbeeld het Baskisch, het Catalaans, het Aranees, het Asturisch, het Aragonees en het Catalaans.