Expats

      Bij ElaN zijn al uw expats in goede handen. Een taaltraining op maat, voor én na de verhuizing? Check. Vertalingen van belangrijke documenten in hun nieuwe thuishaven? Check. Professionele tolken die de taalbarrière slechten in het buitenland? Check. U ziet het, onze expatbegeleiding kent geen grenzen.

Bovendien loopt alles op rolletjes dankzij MyElaN, onze handige comfortzone online. U volgt er alles moeiteloos op, uw expat vindt er tal van handige tools. Ontdek hiernaast de troeven van deze service.

 

im

 

 

-          

 

Taaltrainingen

Taaltrainingen voor expats? ElaN weet er wel raad mee. Onze leertrajecten zijn altijd op maat. Mét aandacht voor partner en kinderen. Indien nodig, stippelen we voor iedereen een individuele opleiding uit op basis van hun taalbehoeften en interesses.

 

Flexibiliteit, vroeg u? Daarvoor staan onze formules op het onlinetaalplatform MyTraining garant.

 

 

Vertalingen

Uw expats laten we nooit aan hun lot over. Ook niet als ze vertalingen nodig hebben.

Dringende administratieve documenten? Een presentatie voor de nieuwe collega’s van uw expats? U vraagt elke vertaling moeiteloos online aan via MyTranslation, ons vertaalplatform op MyElaN. Wij bezorgen de vertaalde tekst dan in een oogwenk aan uw expat.

Tolken

Het zal je maar gebeuren. Uw expat zit daar in het verre buitenland en moet een internationaal congres organiseren … Wat nu? Geen nood, ook dan brengt ElaN redding. We stellen in een handomdraai het ideale tolkenteam samen.

En het wordt nog mooier: binnenkort hoeven uw tolken niet eens ter plaatse te zijn. Dankzij MyInterpreting voeren ze hun tolkopdracht gewoon van op afstand uit. Coming soon ...

Onmisbare voorsprong

Dankzij ElaN schieten uw expats nog sneller uit de startblokken. Een voorbeeld: uw werknemer start via onze BabblPro-formule een taaltraining al in zijn thuisland. En zet ze op zijn nieuwe bestemming gewoon voort, face-to-face met dezelfde coach. Resultaat? Uw expat voelt zich sneller thuis.