Voor iedereen

Bij ElaN geloven we niet in bandwerk. Wij leveren rekruteringshulp op maat. Voor eenmanszaken, kmo’s én grote ondernemingen. En ook voor beroepsprofielen die moeilijker te vinden zijn, ontwerpen we indien nodig aangepaste screenings. Denk maar aan IT'ers, ingenieurs of verpleegkundigen. Bovendien zijn onze taaldiensten dé oplossing voor rekruterings- en selectiebureaus die het taalniveau van hun kandidaten willen toetsen.

U merkt het: ElaN legt alle kaarten op tafel. Met als extra troef onze comfortzone MyAudit, een onderdeel van het onlineplatform MyElaN. Uw kandidaten, uw HR-manager en onze taalscreener vinden er alles om van uw zoektocht een succes te maken. 

Neem vandaag nog contact met ons op.

Eenmanszaak

Stel: u zet toch de stap naar één of meerdere werknemers. Maar u hebt de talenknobbel noch de mankracht om het taalniveau van uw sollicitanten te testen. Logisch, u staat er alleen voor ... Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u geen tijd verliest. En screenen de talenkennis van al uw kandidaten erg grondig.

 

Kmo

U wilt als kmo een nieuwe werknemer aanwerven om de buitenlandse markt te veroveren? Fijn voor u, de zaken gaan goed. Maar zodra uw vacature online of in de krant staat, stromen de sollicitaties binnen. Een berg werk waar u wellicht niet op voorzien bent. Reken dan op ons. Dankzij onze taalscreening bieden we u de beste kandidaten op een zilveren schoteltje aan.

 

Grote onderneming

Buitenlands talent opsporen: geen klein bier voor grote bedrijven en multinationals tegenwoordig. Onze taalscreenings, al dan niet gepersonaliseerd, maken uw zoektocht naar nieuwe collega's zoveel makkelijker. Op zoek naar een internationale salestopper die uw verkoopcijfers de hoogte injaagt? We testen uw kandidaten nauwgezet aan de hand van specifieke verkoop- termen. Zo weet u sneller wie in de wieg gelegd is voor de job.

Audits zijn uw corebusiness?

In de huidige war for talent kloppen ook de rekruterings- en selectiebureaus overuren. Met specifieke services maken we uw werk heel wat lichter. Zo leggen we, als u dat wilt, databanken aan die een beeld geven van de talenkennis van al uw geteste kandidaten. Handig én tijdsbesparend bij toekomstige audits.

Dankzij ons onlineplatform MyElaN beheert u alle screenings bovendien in totaal comfort. En ontvangt u alle kandidaten in een professionele en gepersonaliseerde omgeving.

Subsidies?

Elk duwtje in de rug is welkom, zeker als u niet eens wist dat het bestond. Vraag onze experten dus snel voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking komt.