Klanten getuigen

Head Office Riemer Vanden Berghe

De grote troeven van ElaN Languages? De flexibele aanpak en uitstekende opvolging. Maar wat ik het meest op prijs stel, is dat ze kritisch meedenken over de inhoud en structuur van onze vertaalopdrachten. Zo bouwen we samen aan de allerbeste kwaliteit.

Riemer Vanden Berghe – Project Director – Head Office

VF Europe Roos Vande Kerckhove

Al onze Europese HR Managers hebben toegang tot het handige platform MyElaN. Een echte meerwaarde!

Roos Vande Kerckhove – Talent Management & Organisation Development – VF Europe

SWIFT Moscow Steven Palsterman

Al vijf jaar vertrouwt SWIFT in Moskou al zijn vertaalwerk, tolkopdrachten en taaltrainingen toe aan ElaN. We stellen hun professionalisme en het uitstekende niveau van hun vertalers en trainers op prijs. En ook over de kwaliteit en flexibiliteit zijn we uitermate tevreden.

Steven Palsterman – Head of Strategic Financial Initiatives, Russia & CIS – SWIFT Moscow

Vinçotte Madeleine Lor

Ik werk al een aantal jaar met ElaN samen en ik ben erg tevreden over hun strikte opvolging. Ook de deelnemers zijn keer op keer enthousiast over de trainers en over het puike lesmateriaal.

Madeleine Lor – Administration & Training Manager – Vinçotte

Roland DG Benelux Marie Swinnen

We vertrouwen al jaren op ElaN voor onze vertalingen. Waarom? De hoge kwaliteit en strakke levertermijnen.
De fijne relatie met de medewerkers is de kers op de taart.

Marie Swinnen – Communication Coordinator – Roland DG Benelux

Mathieu Gijbels Kristien Moelans

ElaN is een flexibel en klantvriendelijk vertaalbureau met het grootste respect voor deadlines. Lastminutevertalingen krijgen we altijd netjes op tijd. Een hele geruststelling!

Kristien Moelans – Marketeer – Mathieu Gijbels

LUKOIL Central Europe and Benelux Bulat Subaev

Een taal op afstand leren gaat heel vlot met BabblPro, de virtuele tool van ElaN. Je geniet van evenveel comfort als bij face-to-facelessen.

Bulat Subaev – Managing Director – LUKOIL Central Europe and Benelux

Omega Pharma Hans Commeene

Omega Pharma Belgium is heel tevreden over ElaN Languages als taalpartner. ElaN is superprofessioneel, respecteert onze strakke deadlines en denkt altijd mee in de goede richting.

Hans Commeene – Marketing Assistant – Omega Pharma

Special Fruit Lydia Bottenburg

Vaak hebben we teksten om te vertalen naar exotische talen zoals het Ests, het Lets of het Zweeds. ElaN levert die vertalingen altijd netjes op tijd. Chapeau daarvoor. Het nieuwe onlineplatform? Dat is erg gebruiksvriendelijk en bespaart ons veel tijd, ook al heb je daardoor wat minder persoonlijk contact. Daartegenover staat dat je met al je vragen terechtkunt bij een vaste projectmanager. Een geweldig pluspunt.

Lydia Bottenburg – Marketing & Communications Coordinator – Special Fruit

Nexans Cabling Solutions Marianne Servez

Voor de vertalingen van onze marketingcommunicatie vertrouwt Nexans al jaren op ElaN Languages. Heel belangrijk is dat ‘native’ vertalers met kennis van ons specifieke vakjargon onze teksten onder handen nemen. ElaN staat bovendien altijd garant voor een professionele aanpak, accurate vertalingen en een snelle oplevering.

Marianne Servez – Marketing Manager – Nexans Cabling Solutions

Live Media Hilde Mathys

In de audiovisuele wereld hangen vertalingen altijd samen met de deadlines van de videoproducties. En dan is het een hele geruststelling dat we op de diensten van ElaN kunnen rekenen: snel, flexibel en vooral betrouwbaar dankzij een uitstekende supervisie.

Hilde Mathys – Management Assistant – Live Media