Klanten getuigen

Tracs Systems Anthony Vavrinek

ElaN Languages levert aan Tracs Systems elke week foutloze en vlotte vertalingen voor de Duitse markt. Ook de taaltrainingen Duits bij ons op het bedrijf verlopen erg professioneel. De service van ElaN Languages in een notendop? Flexibel, stipt en altijd in een uitstekende verstandhouding!

Anthony Vavrinek

Nexans Cabling Solutions Marianne Servez

Voor de vertalingen van onze marketingcommunicatie vertrouwt Nexans al jaren op ElaN Languages. Heel belangrijk is dat ‘native’ vertalers met kennis van ons specifieke vakjargon onze teksten onder handen nemen. ElaN staat bovendien altijd garant voor een professionele aanpak, accurate vertalingen en een snelle oplevering.

Marianne Servez

Würth Belux Robbie De Wit

ElaN vertaalt rechtstreeks in onze InDesignbestanden, een enorme hulp voor onze grafici. Ook het onlineklantenportaal is erg handig: offertes aanvragen, orders plaatsen, onze bestelgeschiedenis controleren ... alles gaat snel en overzichtelijk. Bovendien verloopt elk contact heel aangenaam: vriendelijk, respectvol en professioneel.

Robbie De Wit

Head Office Riemer Vanden Berghe

De grote troeven van ElaN Languages? De flexibele aanpak en uitstekende opvolging. Maar wat ik het meest op prijs stel, is dat ze kritisch meedenken over de inhoud en structuur van onze vertaalopdrachten. Zo bouwen we samen aan de allerbeste kwaliteit.

Riemer Vanden Berghe

Live Media Hilde Mathys

In de audiovisuele wereld hangen vertalingen altijd samen met de deadlines van de videoproducties. En dan is het een hele geruststelling dat we op de diensten van ElaN kunnen rekenen: snel, flexibel en vooral betrouwbaar dankzij een uitstekende supervisie.

Hilde Mathys

Roland DG Benelux Marie Swinnen

We vertrouwen al jaren op ElaN voor onze vertalingen. Waarom? De hoge kwaliteit en strakke levertermijnen.
De fijne relatie met de medewerkers is de kers op de taart.

Marie Swinnen

Delaware Consulting

ElaN Languages vertaalde in ijltempo de website van AVEVE van het Nederlands naar het Frans. Een grote opdracht die we samen tot een goed einde brachten. Wat ons zal bijblijven? Vooral de open communicatie, het behalen van de deadlines en de kwaliteit van de vertalingen.

Yannick De Pelsmaeker

Willemen Groep NV

Als grootste familiale bouwgroep in België met steeds meer opdrachten in het buitenland, is meertalige communicatie voor Willemen een must. ElaN Languages is helemaal thuis in het vakjargon van de bouwsector. Meteen de belangrijkste reden waarom we voor ElaN kozen als vertaalpartner. Technische vertalingen vormen voor hen geen enkel probleem. Als er toch opmerkingen zijn, worden die altijd ter harte genomen. Deadlines worden bovendien altijd gerespecteerd en zo is het fijn werken.

Ingrid Van den Heuvel

VF Europe Roos Vande Kerckhove

Al onze Europese HR Managers hebben toegang tot het handige platform MyElaN. Een echte meerwaarde!

Roos Vande Kerckhove

Randstad group

Als afdeling marketing bij Randstad vertrouwen we al jaren op ElaN als professionele partner voor onze vertalingen. De strakke deadlines vormen nooit een probleem en de afgewerkte vertalingen zijn zeer kwalitatief. Samenwerken met ElaN betekent voor ons samenwerken met een betrouwbare, accurate en klantgerichte partner.

Katrien de Kinderen

Vinçotte Madeleine Lor

Ik werk al een aantal jaar met ElaN samen en ik ben erg tevreden over hun strikte opvolging. Ook de deelnemers zijn keer op keer enthousiast over de trainers en over het puike lesmateriaal.

Madeleine Lor

Omega Pharma Hans Commeene

Omega Pharma Belgium is heel tevreden over ElaN Languages als taalpartner. ElaN is superprofessioneel, respecteert onze strakke deadlines en denkt altijd mee in de goede richting.

Hans Commeene

Thomas Cook

Sinds een aantal jaar vertrouwt Thomas Cook alle vertalingen toe aan ElaN Languages. Die samenwerking verloopt zeer vlot, zonder dat ElaN ooit een deadline mist. Het onlineplatform is niet alleen gebruiksvriendelijk voor onze medewerkers, maar biedt ook erg goede rapportagemogelijkheden.

Cindy Creël

Kruidvat

Bij Kruidvat rekenen we op ElaN voor de vertaling en het nalezen van ons promotiemateriaal. Onze deadlines zijn niet altijd evident. Toch verloopt alles zeer professioneel en binnen de timing. Zelfs de onvermijdelijke spoedopdrachten worden goed opgepakt. Wij zijn alvast zeer tevreden!

Tinne Lox

SWIFT Moscow Steven Palsterman

Al vijf jaar vertrouwt SWIFT in Moskou al zijn vertaalwerk, tolkopdrachten en taaltrainingen toe aan ElaN. We stellen hun professionalisme en het uitstekende niveau van hun vertalers en trainers op prijs. En ook over de kwaliteit en flexibiliteit zijn we uitermate tevreden.

Steven Palsterman

Special Fruit Lydia Bottenburg

Vaak hebben we teksten om te vertalen naar exotische talen zoals het Ests, het Lets of het Zweeds. ElaN levert die vertalingen altijd netjes op tijd. Chapeau daarvoor. Het nieuwe onlineplatform? Dat is erg gebruiksvriendelijk en bespaart ons veel tijd, ook al heb je daardoor wat minder persoonlijk contact. Daartegenover staat dat je met al je vragen terechtkunt bij een vaste projectmanager. Een geweldig pluspunt.

Lydia Bottenburg

LUKOIL Central Europe and Benelux Bulat Subaev

Een taal op afstand leren gaat heel vlot met BabblPro, de virtuele tool van ElaN. Je geniet van evenveel comfort als bij face-to-facelessen.

Bulat Subaev