Tools voor trainers

De tools van MyElaN maken het leven van onze taaltrainers nog net iets makkelijker. Want ze maken het mogelijk om continu in contact te blijven met iedere cursist. Heeft die een drukke agenda? Geen zorgen. Deze tools bieden alle flexibiliteit om de continuïteit van de taaltraining te garanderen.

Coaches

LinguaTest

Dankzij deze onlinetaaltest krijgt een trainer een kristalhelder beeld van de grammaticakennis en communicatievaardigheden van een cursist, op basis van de ERK-niveauschaal.

Het resultaat? Geen tijdverlies aan het begin van een taaltraining: de trainer ziet perfect wat iedere deelnemer nodig heeft. En weet meteen welke aspecten aan bod moeten komen tijdens het screenings- gesprek. Zo verloopt het hele opleidingsproces heel wat doelgerichter.

BabblPro

Taalles 100 % online? Via BabblPro ontmoeten trainer en cursist elkaar in een virtuele trainingsruimte. De coach vindt er alle tools om ook online een complete leerervaring te garanderen. Denk maar aan een whiteboard, chatfunctie, webcam, en audio en video van hoge kwaliteit. Gewoon een tekst, presentatie, pdf of ander bestand uploaden. En deelnemer en coach kunnen er samen mee aan de slag – elk op hun eigen scherm.

Bovendien ziet de trainer in MyTraining meteen welke lessen al achter de rug zijn en welke nog op de agenda staan. Overzichtelijk en erg handig.

ScribblPro

Dankzij de ondersteunende webtool ScribblPro verloopt elke taaltraining nog efficiënter. Want via dit zelfstudieplatform kan de trainer iedere cursist nuttige oefeningen bezorgen volgens niveau, interesses en werkpunten. Bovendien kan hij via BabblPro de ScribblPro-oefeningen perfect online bespreken met zijn leerling. Ideaal dus om de vorderingen van iedere deelnemer op de voet te volgen.

Gemotiveerde coach met open geest?

ElaN is op zoek naar nieuw talent. Registreer u dus op onze rekruteringssite en word een MyElaN-taaltrainer. De ondersteuning van ons ervaren team krijgt u er gratis bij.

Lees er meer over op onze rekruteringsite.

Versterk ons team