Want to partner up?

Zet u mee een stap vooruit?

Stilzitten, daar doen we niet aan mee. Integendeel: van innoveren gaat ons hart sneller slaan. Waar we nog vrolijker van worden? Onze innovatieve tools in de markt zetten samen met bedrijven zoals het uwe. Noem het gerust een ‘synergie’ of een ‘win-winsituatie’. Of beter nog: ‘gezond verstand’.

Andere bedrijven en organisaties zoals Language Partners, Kluwer, Thalento en Secretary Plus gingen u al voor. Onze gezamenlijke inspanningen komen onze én hun klanten ten goede. Hiernaast leest u meer over deze partnerships.

Want wat samen doen, doen we beter!

Wilt u samen bouwen aan iets moois? Neem gerust contact op met uw ideeën of voorstellen.

Language Partners

Grensoverschrijdend partnership

Language Partners (LP) is een toonaangevend Nederlands taaldienstenbureau met hoofdzetel in Amsterdam dat gespecialiseerd is in b2b-taaltrainingen.

Het bedrijf heeft een uitgesproken visie: taaltrainingen hebben alleen effect als je ze met plezier volgt. Dankzij plezier en een comfortabel gevoel gebruiken de cursisten de taal namelijk met meer zelfvertrouwen. En dat resulteert in het beste rendement op de taaltraining.

Language Partners wil uitgroeien tot een Europese speler van formaat en investeert voortdurend in de kwaliteit van zijn producten. Het doel is om zo de Europese norm in b2b-taaltrainingen te worden.
    
Om de taalondersteuning van klanten met vestigingen in België en Nederland te optimaliseren, hebben ElaN Languages en Language Partners in het najaar van 2014 een partnership gesloten. Concreet betekent dit dat ElaN de taaltrainingen van de klanten van Language Partners in België voor zijn rekening neemt en dat LP hetzelfde doet voor de klanten van ElaN in Nederland.

Deze Belgisch-Nederlandse samenwerking past in een ruimer Europees partnernetwerk dat het mogelijk maakt om ook cursisten in Frankrijk, Spanje, Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk te trainen.


Kluwer Opleidingen

Kluwer Opleidingen

Onlinetaalcoaching op maat

ElaN Languages lanceert samen met Kluwer Opleidingen ‘LanguagePro’: individuele taalles, maar dan 100 % online. Beide opleidingsverstrekkers hebben hierover een samenwerkingsakkoord gesloten.

Wie bij Kluwer Opleidingen een opleiding verkoop of managementondersteuning volgt, kan die uitbreiden met LanguagePro: een module van vijf interactieve onlinetaalsessies.
LanguagePro is gebaseerd op de webclassformule BabblPro die ElaN Languages al enige jaren aanbiedt.

Met de gezamenlijke opleiding spelen beide partners hun sterktes ten volle uit. “Kluwer Opleidingen leert sales professionals om commercieel efficiënter te zijn. Dat is hun kracht. Wij bij ElaN Languages doen waar wij goed in zijn: die verkopers leren verkopen in een andere taal”, aldus Peter Vaes van ElaN.

Meer info vindt u op de website van Kluwer.

Thalento

Thalento

Online assessment

Thalento is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in e-assessment en talent management oplossingen die worden aangeboden aan hr-departementen in bedrijven.

Het product bestaat in 20 talen en werd in 2014 aangevuld met de LinguaTest van ElaN Languages. Deze onlinetaaltest geeft een accuraat beeld van de talenkennis en taalvaardigheid van sollicitanten of medewerkers in een bedrijf. Bedrijven krijgen zo een nog completer profiel dat niet alleen de prestaties, motivatie en competenties van de kandidaat in kaart brengt, maar ook zijn taalniveau. En dit over sectoren en functies heen.

Secretary Plus

Community voor HR-professionals

Sinds november 2013 heeft ElaN Languages een partnerschap gesloten met Secretary Plus, al jaren de grootste referentie voor management assistants in België. Dankzij de website WeAssistYou.com is dit platform meer dan ooit een meerwaarde voor alle betrokkenen: studenten, office personeel, werkgevers en HR-bedrijven.

Als taalpartner en leverancier van vakgerelateerde content en relevante taaltools draagt ElaN Languages zijn steentje bij om van WeAssistYou.com dé digitale place to be voor alle office professionals te maken.