Engels vertaalbureau

Het Engels is sinds de 20ste eeuw de meest invloedrijke taal ter wereld. De taal fungeert als lingua franca bij de communicatie in wetenschap, techniek en het internationale politieke en economische verkeer over de gehele wereld.

De beste Engelse vertalers om uw zaken te doen groeien

Elke onderneming die zich internationaal wil positioneren doet dat in het Engels. Het belang van overtuigende Engelse vertalingen is duidelijk. ElaN Languages kan u hierbij helpen. De combinatie van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde native Engelse vertalers en onze inhouse native revisoren maken van ElaN het meest performante Engels vertaalbureau.

Betrouwbare native vertalers

Enkel professionele vertalers die naar hun moedertaal vertalen komen in aanmerking om uw teksten naar het Engels te vertalen. Zij leven in het land van uw doelgroep en vertalen enkel teksten in hun domein. Wij houden rekening met de subtiele verschillen in het Engels dat gebruikt wordt in de verschillende landen. Daarom vertalen Britse vertalers enkel teksten voor een Brits publiek en Amerikaanse vertalers voor een Amerikaans publiek.

Lees meer over onze overtuigende vertalingen op onze nieuwe website.

Beloofd is beloofd

Honderden bedrijven vertrouwen hun Engelse vertalingen toe aan ElaN. Wij leveren uw vertaalde documenten wanneer u het wilt, op tijd en tegen het afgesproken tarief. Geen verrassingen ! Neem vandaag nog contact met ons op via +32 (0)11 43 47 64 of via customerservice@elanlanguages.com. We are at your service !