Frans vertaalbureau

Het Frans is nog steeds, ondanks de opkomst van het Engels, een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer. Het is een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Tot in de eerste helft van de 20e eeuw was het Frans de belangrijkste internationale taal.

De beste Franse vertalers om uw zaken te doen groeien

Elke onderneming die zich internationaal wil positioneren doet dat in het Frans. Het belang van overtuigende Franse vertalingen is duidelijk. ElaN Languages kan u hierbij helpen. De combinatie van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde native Franse vertalers en onze inhouse native revisoren maken van ElaN het meest performante Frans vertaalbureau.

Betrouwbare native vertalers

Enkel professionele vertalers die naar hun moedertaal vertalen komen in aanmerking om uw teksten naar het Frans te vertalen. Zij leven in het land van uw doelgroep en vertalen enkel teksten in hun domein. Wij houden rekening met de subtiele verschillen in het Frans dat gebruikt wordt in de verschillende landen. Daarom vertalen bijvoorbeeld Franse vertalers enkel teksten voor een Frans publiek, Waalse voor een Waals en Canadese vertalers voor een Canadese doelgroep.

Beloofd is beloofd

Honderden bedrijven vertrouwen hun Franse vertalingen toe aan ElaN. Wij leveren uw vertaalde documenten wanneer u het wilt, op tijd en tegen het afgesproken tarief. Geen verrassingen ! Hebt u een Frans vertaalproject ? Neem vandaag nog contact op met onze project managers.

A votre service!