Chinees vertaalbureau

De Volksrepubliek China behoort stilaan tot de machtigste industrielanden van de wereld. Het land heeft een enorme economische groei ervaren sinds de jaren '70. Dit is voor een groot deel het resultaat van een economisch liberaliseringsbeleid. Het BBP is tussen 1978 en 1998 met 400% gestegen en de buitenlandse investeringen groeiden enorm sinds de jaren '90. Het Mandarijn of Guanhua, in de volksmond Chinees genaamd, is de verzamelnaam van alle Mandarijnse taalvariƫteiten. Met meer dan 850 miljoen moedertaalsprekers is het Mandarijn de meest gesproken taal ter wereld. Wilt u zaken doen met China, dan is het uiterst belangrijk te communiceren in vlekkeloos Mandarijn Chinees.

De beste Chinese vertalers om uw zaken te doen groeien

Elke onderneming die zich in China wil positioneren doet best dat in het Mandarijn Chinees. Het belang van overtuigende Chinese vertalingen is duidelijk. ElaN Languages kan u hierbij helpen. De combinatie van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde native Mandarijn Chinese vertalers en onze inhouse native revisoren maken van ElaN het meest performante Chinees vertaalbureau.

Betrouwbare native vertalers

Enkel professionele vertalers die naar hun moedertaal vertalen komen in aanmerking om uw teksten naar het Chinees te vertalen. Zij leven in het land van uw doelgroep en vertalen enkel teksten in hun domein.

Uw deadline is heilig

Tientallen bedrijven vertrouwen hun Chinese vertalingen toe aan ElaN. Wij leveren uw vertaalde documenten wanneer u het wilt, op tijd en tegen het afgesproken tarief. Geen verrassingen !

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten via +32 (0)11 43 47 64 of via e-mail. Zij helpen u meteen.