Betrouwbare vertalingen van en naar het Frans

Op zoek naar een vertaalpartner? Vertrouwen is dé bepalende factor in uw keuze. Maar hoe kunt u vertrouwen hebben in uw vertaalpartner wanneer Frans u soms als Chinees in de oren klinkt? Beantwoord de volgende vragen en uw keuze wordt eenvoudiger!

  • Schakelt uw vertaalpartner vertalers met Frans als moedertaal in?
  • Heeft uw vertaalpartner relevante ervaring in de sector?
  • Raken uw Franse vertalingen de juiste snaar bij uw doelgroep?

Honderden bedrijven doen een beroep op onze vertaaldiensten. Enkele namen? IBM, GDF Suez, EDF Luminus, BASF, PRA International, Omega Pharma, Lidl, Lukoil, Sara Lee, Danone, Nike, USG People, Thomas Cook … 

Komt u (nog) niet in dit rijtje voor? Geen nood. We leveren niet alleen vertalingen van en naar het Frans aan grote multinationals. Ook kleinere ondernemingen en particulieren zijn bij ons aan het goede adres voor Franse vertalingen van topkwaliteit. U krijgt uw vertaling netjes op tijd en voor een redelijke prijs. 

De beste vertalers zetten voor u Nederlands om naar het Frans

Voor onze vertalingen van het Nederlands naar het Frans schakelen we alleen professionele vertalers in met Frans als moedertaal en met een grondige kennis van het Nederlands. Onze vertalers leven in een land met Frans als voertaal en vertalen alleen teksten over onderwerpen waarmee ze vertrouwd zijn. Dankzij onze uitgebreide vertalersdatabase leveren we korte doorlooptijden, zelfs voor grote documenten met scherpe deadlines.

Evi
Ineke
Jolien
Laurien
 

Offerte op maat

Een vertaling Frans nodig?

Neem contact op met onze project managers.
Ze helpen u graag verder.

E-mail: translations@elanlanguages.com

Tel.: 011 49 04 68

Of vraag hier een vrijblijvende offerte!