Betrouwbare vertalingen van en naar het Turks

Op zoek naar een vertaalpartner? Vertrouwen is dé bepalende factor in uw keuze. Maar hoe kunt u vertrouwen hebben in uw vertaalpartner wanneer Turks u soms als Chinees in de oren klinkt? Beantwoord de volgende vragen en uw keuze wordt eenvoudiger!

  • Schakelt uw vertaalpartner vertalers met Turks als moedertaal in?
  • Heeft uw vertaalpartner relevante ervaring in de sector?
  • Raken uw Turkse vertalingen de juiste snaar bij uw doelgroep?

Honderden bedrijven doen een beroep op onze vertaaldiensten. Enkele namen? IBM, GDF Suez, EDF Luminus, BASF, PRA International, Omega Pharma, Lidl, Lukoil, Sara Lee, Danone, Nike, USG People, Thomas Cook …

Komt u (nog) niet voor in dit rijtje? Geen nood. We leveren niet alleen vertalingen van en naar het Italiaans aan grote multinationals. Ook kleinere ondernemingen en particulieren zijn bij ons aan het goede adres voor Turkse vertalingen van topkwaliteit. U krijgt uw vertaling netjes op tijd en voor een redelijke prijs.

De beste vertalers zetten voor u Nederlands om naar het Turks

Voor onze vertalingen van het Nederlands naar het Turks schakelen we alleen professionele vertalers in met Turks als moedertaal en met een grondige kennis van het Nederlands. Onze vertalers leven in een land met Turks als voertaal en vertalen alleen teksten over onderwerpen waarmee ze vertrouwd zijn. Dankzij onze uitgebreide vertalersdatabase leveren we korte doorlooptijden, zelfs voor grote documenten met scherpe deadlines.

Evi
Ineke
Jolien
Laurien
 

Offerte op maat

Een vertaling nodig? Of je wenst een gratis
proefvertaling (max. 300 woorden)?

Neem contact op met onze project managers.
Ze helpen je graag verder.

E-mail: translations@elanlanguages.com

Tel.: 011 49 04 68

Of vraag hier een vrijblijvende offerte!