MyAudit

Met de hulp van MyAudit, uw persoonlijke HR-zone op MyElaN, verloopt uw rekruterings- en auditproces eens zo vlot. Zo krijgt u alvast gegarandeerd de meest taalvaardige persoon op de juiste plaats. Of u nu een kmo, grote onderneming of selectiebedrijf bent.

U ontvangt uw sollicitanten in een professionele en gebruiksvriendelijke onlineomgeving. En nodigt hen heel eenvoudig uit voor een taaltest en/of screeningsgesprek. Bovendien krijgt u meteen hun resultaten te zien.

Bewaart u graag het overzicht? Een kleine moeite dankzij de uitgebreide screeningsrapporten per kandidaat.

Vraag vandaag nog uw demo aan.

MyAudit

Input

MyAudit - Input

Hier nodigt u sollicitanten uit voor een taalscreening. Specifieke aandachtspunten? Breng hier uw taalcoach op de hoogte.

Veel sollicitanten? Upload een Excel-lijst met al uw kandidaten in uw MyAudit-zone en nodig ze met één klik uit.

Resultaten

MyAudit - Resultaten

Hier krijgt u een overzicht van de screenings van al uw kandidaten. U ziet hoe iedere kandidaat heeft gescoord op de LinguaTest en het screeningsgesprek.

Rapportering

MyAudit - Rapportering

Hier raadpleegt u heel eenvoudig een gedetailleerd screeningsrapport per kandidaat.

Op maat van uw kandidaat

De uitstraling van uw bedrijf: iedere sollicitant én medewerker houdt er - bewust of onbewust - rekening mee. MyAudit geeft uw kandidaat het gevoel dat hij professioneel ontvangen wordt. Allesbehalve een detail op de huidige arbeidsmarkt, waar kandidaten meer dan ooit doelgerichte keuzes maken.

Nog meer comfort

MyAudit is maar één onderdeel van het platform MyElaN.

Verken ook de andere comfortzones van MyElaN.