Sterk starten

Alle begin is moeilijk, behalve bij ElaN Languages. Want dankzij een professionele intake in drie stappen komt u goed voorbereid aan de start van uw taaltraining.

Wat zijn uw taalbehoeften en sterke punten? Wat kan beter? Voor uw taaltraining brengen we uw taalniveau en interesses in kaart. Zo schiet u zonder tijdverlies uit de startblokken en haalt u het maximum uit uw taaltraining.

Op basis van de intake stippelen we samen met u een persoonlijk trainingstraject uit. Een traject dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke en professionele taalnoden en verwachtingen.

Vraag vandaag nog meer info over uw mogelijkheden.

Intake in 3 stappen

1 Behoefteanalyse Behoefteanalyse + LinguaTest LinguaTest

We peilen naar de leerdoelen van iedere cursist. En toetsen zijn of haar startniveau in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans of Spaans online met een LinguaTest. Test vandaag al gratis uw talenkennis met zijn kleine broertje: de LinguaScan.

2 Screeningsgesprek Screeningsgesprek

Aansluitend op de LinguaTest analyseert een ervaren taalscreener tijdens een persoonlijk gesprek (online of in levende lijve) de taalvaardigheid van de cursist.

3 Evaluatierapport Evaluatierapport

In een gedetailleerd rapport brengen we het schriftelijke en mondelinge taalniveau van iedere cursist in kaart, op basis van de ERK-schaal. Volgt u als HR-verantwoordelijke het hele screeningsproces van uw medewerkers graag op de voet? In uw onlinecomfortzone MyElaN houdt u op elk moment de vinger aan de pols.Intake Voortraject Training Nazorg