Knelpuntberoepen

De jacht op buitenlands talent is open. Maar hoe ‘vangt’ u net die mensen die u nodig hebt? Denk maar aan IT’ers en ingenieurs. Of verpleegkundigen en schoonmaakpersoneel.

Voor elk knelpuntberoep is ElaN uw ideale audit- en rekruteringspartner. We helpen bedrijven en rekruterings- en selectiebureaus de beste keuze te maken. Bijvoorbeeld via taaltesten en -screenings, volledig op maat als het moet.

Maar we gaan nog een stapje verder. Differentiëren tussen kandidaten? Extra taaltrainingen voor nieuwe werknemers?
Alles kan.

Bovendien behoudt u moeiteloos het overzicht. Want via uw persoonlijke comfortzone op MyElaN volgt u de resultaten van al uw kandidaten en werknemers op de voet. Online, waar en wanneer ook. 

Taaltrainingen

Stel: u laat een verpleegkundige overkomen uit Polen. Dan is een cursus Nederlands geen overbodige luxe. Dankzij MyElaN en onze flexibele trainingsformules begint die al in haar thuisland. In België pikt ze de draad meteen weer op, mét extra lessen over medisch taalgebruik. Tijdens een individueel traject stomen we iedere werknemer klaar voor de werkvloer. Online, face-to-face of beide.

Vertalingen

In hun nieuwe thuishaven krijgen uw kersverse werknemers heel wat papier voor de kiezen. Raak er als buitenlander maar wijs uit! Geen nood. Op MyTranslation, uw persoonlijke vertaalplatform op MyElaN, vraagt u eenvoudig elke soort vertaling aan. Wij bezorgen ze supersnel aan uw werknemer. Om welke tekst het ook gaat: een formulier, brief, presentatie, folder ... 

Tolken

Soms is de taalbarrière gewoon te sterk voor uw nieuwe werknemers. En dan is een tolk met kennis van zaken best handig. ElaN stuurt moeiteloos een professioneel tolkenteam op pad, ongeacht welke taal u nodig hebt. Hoe exotisch ook. Binnenkort staan onze tolken u zelfs van op afstand te woord dankzij ons hypermoderne Remote Conference Interpreting-systeem (nog in ontwikkeling). Waar ter wereld u zich ook bevindt.

Altijd de juiste keuze

U wilt natuurlijk de juiste m/v hierheen halen. Dankzij onze doeltreffende screeningsprocedure weet u meteen welk vlees u in de kuip hebt. Op uw verzoek stemmen we deze procedure zelfs probleemloos af op de profielen die u zoekt. Nood aan een verpleegkundige of ingenieur? Dan doorspekken we onze LinguaTest en ons screeningsgesprek met medisch of technisch jargon. Van om het even welke beroepsgroep integreren we de terminologie in onze testen. Zo bent u zeker van uw keuze. 

Uw terminologie

ElaN Languages werkt voortdurend aan het uitbouwen van terminologielijsten die voor uw functie en uw sector belangrijk zijn. Bekijk hier enkele voorbeelden.