Onze partners

Stilzitten, daar doen we niet aan mee. Integendeel: van innoveren gaat ons hart sneller slaan. Waar we nog vrolijker van worden? Onze expertise en onze innovatieve tools delen met andere bedrijven. Noem het gerust een ‘synergie’ of een ‘win-winsituatie’. Onze gezamenlijke inspanningen komen onze én hun klanten ten goede. We hebben momenteel partnerships lopen met Language Partners en Thalento. 

Language Partners

Grensverleggend partnership

Language Partners (LP) is een toonaangevend Nederlands taaldienstenbureau met hoofdzetel in Amsterdam dat gespecialiseerd is in b2b-taaltrainingen.

Het bedrijf heeft een uitgesproken visie: taaltrainingen hebben alleen effect als je ze met plezier volgt. Dankzij plezier en een comfortabel gevoel gebruiken de cursisten de taal namelijk met meer zelfvertrouwen. En dat resulteert in het beste rendement op de taaltraining.
    
Om de taalondersteuning van klanten met vestigingen in België en Nederland te optimaliseren, hebben ElaN Languages en Language Partners in het najaar van 2014 een partnership gesloten. Concreet betekent dit dat ElaN de taaltrainingen van de klanten van Language Partners in België voor zijn rekening neemt en dat LP hetzelfde doet voor de klanten van ElaN in Nederland.

Thalento

Thalento

Online assessment

Thalento is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in e-assessment en talent management oplossingen die worden aangeboden aan hr-departementen in bedrijven.

Het product bestaat in 20 talen en werd in 2014 aangevuld met de LinguaTest van ElaN Languages. De LinguaTest bestaat uit een onlinetaaltest en een screeningsgesprek en geeft een accuraat beeld van de talenkennis en -taalvaardigheid van sollicitanten of medewerkers in een bedrijf. Voor de resultaten van de LinguaTest baseert ElaN zich op het Europees Referentiekader (ERK), een gestandaardiseerde methode om uw taalniveau te bepalen.

TalentXperts

Allround HR-oplossingen

TalentXperts is de gespecialiseerde HR-pijler van uitzendbureau ASAP en helpt bedrijven met werving & selectie, testing, assessment en coaching.

Potentiële kandidaten worden bij TalentXperts altijd grondig gescreend op hun capaciteiten en hun persoonlijkheid. Dankzij het partnership met ElaN Languages kan voortaan ook de talenkennis en het taalniveau van de kandidaat/kandidate in kaart gebracht worden. Indien nodig, volgt hij of zij een taalopleiding. Het voordeel? TalentXperts kan in een bredere vijver vissen met kandidaten die geknipt zijn voor de functie maar qua talenkennis nog net een zetje nodig hebben.