Op uw maat

Dankzij ons veelzijdige trainings- aanbod met flexibele formules kunnen we samen met u een optimaal trainingstraject uitstippelen. Uiteraard altijd met uw budget in het achterhoofd.

Maatwerk begint bij een accurate intake. We distilleren er alle info uit die nodig is voor een ideaal individueel of groepstraject. Een parcours waarvan we elk aspect perfect kunnen afstemmen op de situatie van iedere cursist:

  • startniveau
  • functie
  • taalbehoeften
  • professionele doelen
  • agenda
  • voorkeuren en leerstijl (onlinecursus, face-to-facelessen, zelfstudie ...)

Kennisniveau

Taalgroentje of gevorderde polyglot? Voor elk niveau stellen we met plezier een aangepaste taaltraining samen. Met als het moet een kort en krachtig voortraject als opwarmertje.

Trekt u zich al aardig uit de slag in een taal? Verschillende accenten leren kan nooit kwaad. Bij al onze formules kunt u daarom lessen volgen bij meerdere taalcoaches. Vandaag een trainer die twee dorpen verderop woont, morgen één aan de andere kant van de wereld.

Formule

De één leert liever alleen, de ander sneller in groep. Omdat er over voorkeuren en leerstijlen niet te twisten valt, bieden we een brede waaier van flexibele formules aan.

Op kantoor of bij de cursisten thuis? Individueel of in groep? Face to face, online of een combinatie van beide? U vraagt, wij draaien. En indien nodig stapt u onderweg over naar een andere formule.

Agenda

De wereld stopt niet met draaien omdat u een nieuwe taal leert. Gelukkig volgt u dankzij onze veelzijdige formules een taaltraining waar en wanneer u wilt. Op de manier en volgens de frequentie die u het beste uitkomt.

Vaak op zakenreis? Zet uw lessen online voort in het buitenland en houd perfect voeling met uw cursus. Geen tijd voor lange sessies met een taalcoach? Plan gewoon kortere onlinelessen flexibel in uw schema in. 

Als een raket naar een hoger niveau? Volg een van onze doeltreffende taalbaden.

Taalbehoeften

Boekhouder of verpleegster? Verschillende functies, verschillende taalbehoeften. Daarom verliezen we de persoonlijke en professionele doelen van iedere cursist geen moment uit het oog. En stellen we elke taaltraining zo veel mogelijk samen op basis van bedrijfsmateriaal en levensechte situaties (op de werkvloer of daarbuiten).

Uw vakjargon bijschaven? Of toch liever beter leren omgaan met klachten? Een van onze Upgrades of Skills-workshops boven op uw taaltraining geven uw professionele taalvaardigheden gegarandeerd een boost!

Vrijblijvend advies

Uw individuele trainingstraject optimaliseren: daarin is ElaN ijzersterk. Op verschillende manieren, met verschillende tools en dankzij verschillende coaches. Want ook iedere cursist is verschillend.

Interesse?

Vraag vrijblijvend advies aan uw persoonlijke language consultant.