Taaltrainers

Bij een succesvolle taaltraining horen hoogstaande taaltrainers. Daarom werkt ElaN alleen met hoogopgeleide trainers, die we ook nog eens voortdurend bijscholen. Iedere trainer heeft online een eigen coachingzone, de ideale plek om trainingen voor te bereiden en op te volgen. Dankzij deze en andere handige tools kan een coach zich 100 % concentreren op zijn én uw doel: een perfecte taaltraining.

Bovendien is ElaN niet te beroerd om zelf bij te leren van onze trainers. Ontwikkelen we een project rond innovatief opleiden? Dan vragen we hen steevast om waardevol advies. Gewoon een kwestie van gezond verstand. 

Coaches

MyTraining

In een ideale wereld heeft uw taalcoach de handen vrij voor een perfecte taaltraining. Die wereld bestaat en heet MyTraining. Deze onlinecoachingzone biedt uw trainer alleen maar voordelen:

  • alle praktische info over een training op één plek
  • nieuws over didactische innovaties, train-the-trainersessies, lesmateriaal
  • nuttige tools, ontwikkeld door en voor professionele taalcoaches

De meerwaarde van deze aanpak? Tijdwinst en dus een betere taaltraining.

Handige tools

De tools van MyElaN maken de opdracht van een trainer heel wat gemakkelijker. Bovendien zijn ze ontwikkeld door onze inhouse trainers. En die weten wat een professionele taalcoach nodig heeft:

  • LinguaTest
  • WebClass
  • ScribblPro
  • Didactisch materiaal

ElaN evalueert

Een ElaN trainer wordt permanent geëvalueerd. Door ElaN én de deelnemer. Voldoet de lesinhoud niet aan de verwachtingen? Stelt de deelnemer zich vragen bij de didactische aanpak? Dankzij deze waardevolle feedback houden onze vakverantwoordelijken tijdens regelmatige evaluatiegesprekken de vinger aan de pols.

Gemotiveerde coach met open geest?

ElaN is altijd op zoek naar nieuw talent. Registreer u dus op onze rekruteringssite en word een MyElaN-taaltrainer. De ondersteuning van ons ervaren team krijgt u er gratis bij.

Lees er meer over op onze trainersite.

Tevreden trainers

ElaN beschouwt zijn taaltrainers niet zomaar als 'huurlingen'. Wel als echte partners met wie we een geslaagde wisselwerking aangaan. En dat werkt. Lees er hun getuigenissen maar op na.