Uw training

Elk trainingstraject van ElaN Languages is maatwerk en uitermate flexibel. Tussentijds bijsturen? Geen probleem. Differentiëren tussen deelnemers? Zo gepiept.

De kers op de taart: het comfort van MyElaN én van onze flexibele formules en trainingsdiensten. Zo rendeert uw taaltraining maximaal - op alle vlakken.

Vraag vandaag nog meer info over uw mogelijkheden.

Op maat

Tijdens een training spelen we optimaal in op uw budget, uw leerdoelen, uw planning én het niveau van de deelnemers. Met dank aan onze flexibele trainingsformules.

Evaluaties

Evaluaties

Ontdekken we tussentijds individuele werkpunten die niet overeenkomen met de leerdoelen van de groep? Geen nood. We gaan meteen aan de slag met de afzonderlijke cursisten, zonder de groep af te remmen. Maximale differentiatie, met een optimaal rendement als resultaat.

Verschillende behoeften

Een boekhouder heeft andere taalnoden dan een verpleegkundige. Met individuele coaching tijdens of na een groepstraining passen we hier eenvoudig een mouw aan. Denk maar aan een Skills-opleiding om een professionele vaardigheid aan te scherpen. Of aan een afzonderlijke cursus vakjargon.Intake Voortraject Training Nazorg