MyTranslation

Ziet u door het bos van e-mails de bomen van uw vertaalproject niet meer? Hebt u een dringende vertaling of wilt u een deadline controleren? Of misschien bent u gewoon op zoek naar die ene geweldige vertaling van 2 jaar geleden? Wanhoop niet: log in op MyTranslation en ontdek comfort van de bovenste plank.

MyTranslation, uw comfortzone op MyElaN, beantwoordt al uw praktische vragen over uw vertalingen.

Vraag vandaag nog uw login!

MyTranslation

Gebruiksvriendelijk

Vertaalprojecten zijn vaak complexer dan gedacht: verschillende tekstversies, een aangepaste terminologie ...

Met MyTranslation behoudt u eenvoudig het overzicht. U volgt er uw lopende projecten op de voet, van aanvraag tot oplevering.

Of misschien wilt u snel een overzicht van eerdere opdrachten? Raadpleeg dan uw MyTranslation-archief. Het bespaart u heel wat moeite.

Snelle offerte

Als projectbeheerder hebt u het al druk genoeg met uw eigen projecten.

Tijdverlies door een offerte aan te vragen en op te volgen? Dat kunt u missen als kiespijn. Daarom maken we ook dat een stuk eenvoudiger.

Upload gewoon uw brontekst op MyTranslation en binnen de kortste keren krijgt u een gedetailleerde offerte. Geef gerust extra instructies mee, zoals de deadline, gespecialiseerde terminologie ...

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Heldere rapporten

Hoeveel vertalingen heeft mijn bedrijf dit semester uitbesteed? Hoeveel kostten ze samen? Welke afdeling is het efficiëntst? Met één druk op de knop rollen kristalheldere rapporten uit MyTranslation. Duidelijke overzichten als Excel-blad of pdf op basis van parameters naar keuze:

  • budgetcodes
  • kostenposten
  • rapporten per gebruiker of vestiging
  • rapporten per talencombinatie

Uw terminologie

Extra vertaalinstructies? Bezorg ze ons via MyTranslation. Voorkeurs- en vaktermen? Maak een mooi lijstje met de terminologietool.

Uw voordeel: nog minder heen-en-weergemail met uw projectbeheerder of vertalers. Kortom, geen gedoe!

Uw opmerkingen

Tevreden over uw vertalingen? Uw feedback via MyTranslation is meer dan welkom. Zo houden we uw vertaalgeheugens moeiteloos up-to-date. En selecteren we bij een volgende opdracht nog eenvoudiger de juiste vertaler. Met een optimaal rendement van onze vertaalsamenwerking als resultaat.

Nog meer comfort

MyTranslation is maar één onderdeel van het platform MyElaN.

Verken ook de andere comfortzones van MyElaN.

MyElaN by ElaN Languages