Commerciële vertalingen

Een fantastische marketingcampagne of uitgebreide offerte kan zomaar de mist ingaan als de vertaling niet juist zit. Onze commerciële vertalingen ademen de geest van uw bedrijf uit en helpen uw succes te vergroten.

Letterlijke commerciële vertalingen brengen uw boodschap vaak niet goed over. Schakel daarom ElaN in en schiet altijd raak. U brieft ons uitgebreid, wij kiezen vertalers met een neus voor zaken. Experten die uw onderwerp kennen of ervaring hebben in uw sector of met uw doelgroep.

Elk teksttype

Commerciële teksten moeten overtuigen, uw doelgroep in beweging zetten. Of het nu om een reclameboodschap, verkoopbrochure of bedrijfswebsite gaat. Geef ElaN Languages daarom groen licht voor al uw commerciële vertalingen en laat de concurrentie mijlenver achter u.

Alleen door experts

Onze ervaren vertalers kruipen in de huid van uw doelgroep. En kiezen net die woorden en uitdrukkingen die de lezer tot actie aanzetten. Een gevoelige snaar raken. Niet verwonderlijk: we kiezen steevast vertalers die voeling hebben met uw publiek, sector en onderwerp.

Scherpe tarieven

Vertalingen door ElaN Languages slaan beslist geen gat in uw budget.

Een commerciële vertaling nodig? Vraag een vrijblijvende offerte!