Financiële vertalingen

We bekennen het: ElaN is een taalbureau. Maar ook met cijfers kunnen we uitstekend overweg. Welk soort financieel document u ook in een andere taal wilt, op ons kunt u rekenen.

Heel wat bedrijven en organisaties vertrouwen op ElaN voor een accurate vertaling van hun financiële documenten. Denk maar aan jaarverslagen, financiële rapporten, statistieken, contracten, beursberichten, verslagen van aandeelhoudersvergaderingen, overnamedossiers …

Elk teksttype

Contracten, jaarverslagen, statistieken, financiële rapporten, copyright- en handelsrechtdocumenten, volmachten, beursberichten, overnamedossiers, nieuwsbrieven van financiële instellingen ... Vertrouw de vertaling van al uw financiële documenten toe aan ElaN Languages en slaap op beide oren.

Geef twijfel geen kans

Een komma hier, een punt daar ... In een financieel document luistert het vaak erg nauw. Bovendien gebruikt u maar beter de juiste financiële terminologie als u geen ruimte wilt laten voor 'vrije interpretatie'. Haal daarom alle twijfel weg en laat ElaN Languages uw teksten vertalen. Zo staat u altijd stevig in uw schoenen.

Vertrouwelijk

Uw financiële informatie is gevoelig, de privacy van uw klanten en partners heilig. Daarom behandelen we uw documenten met de grootste zorg. Bovendien ondertekenen al onze medewerkers een vertrouwelijkheidclausule (NDA). En wij ondertekenen met plezier die van u.

Alleen door experts

Financiële documenten zijn niet zomaar huis-, tuin- en keukenteksten. Gelukkig zijn onze ervaren vertalers van alle (financiële) markten thuis. Snel en met aandacht voor het kleinste detail zetten ze uw documenten om in een taal naar keuze.

Niet duurder

ElaN vraagt geen extra vergoeding voor de vertaling van uw financiële teksten.

Nieuwe klant?

Dan maken we met plezier een proefvertaling van maximaal 300 woorden, helemaal gratis! (enkel voor bedrijven)

Zelf aan de slag

Bezorgt het beursverkeer u ook weleens kopzorgen? Hoe beïnvloedt de yieldratio uw beleggingsportefeuille? Dankzij het Beursterminologiewoordenboek van Babylon heeft de vakterminologie van financiële experts geen geheimen meer. Voor een helder inzicht in de veelal Engelse beurstermen zit u dan weer gebeiteld met de financiële sectie van The Free Dictionary.

Een financiële vertaling nodig? Vraag een vrijblijvende offerte!